Müşteri Yorumları

Taner K.

Piyasada bir çok Chip Tuning uygulaması yapan firma var fakat HFA Performance bu işi hakkını vererek yapan nadir firmalardan. Ekip olarak çok hızlı çalışıyorlar, kendilerine teşekkür ederim.

Hamza B.

Aracım 2015 model Volkswagen Passat. Yaklaşık 100.000 kilometredeyken dizel partikül filtresi (DPF) uyarısı vermeye başladı. Sökme işleminin daha maliyetli ve zahmetli olduğu için sökme işlemi olmadan temizlik yapan HFA Performance’a aracımı teslim ettim. Firma çalışanları aracımı inceledikten sonra, DPF’nin temizlenebileceğini söylediler. Temizleme işlemi yaklaşık 2 saat sürdü. İşlem sonunda aracımı teslim aldığımda, DPF uyarısı tamamen kalkmıştı.

Emre Ş.

HFA Performance’a DPF temizliği işlemini yaptırdım. Bu işin en büyük avantajı, aracın sökme-takma işlemine maruz kalmaması. Bu sayede, aracın boyasında ve diğer parçalarında herhangi bir hasar oluşmuyor. Ayrıca, sökme-takma işleminin maliyeti de eklenmediği için, sökme işlemi olmadan DPF temizliği daha ekonomik bir seçenek oluyor.

Süleyman Y.

HFA Performance’a sökme işlemi olmadan DPF temizliği yaptırdığım için çok memnun kaldım. İşlem hızlı, güvenli ve ekonomikti. Ayrıca, sökme işleminin yaratabileceği olası sorunlardan da kurtuldum.

Efe Y.

HFA Performance’dan aldığım chip tuning yazılımı ile aracımın performansı inanılmaz bir şekilde arttı. Araç artık çok daha güçlü ve daha verimli. Yazılım, aracımın motoruna ve diğer sistemlerine zarar vermeden performansını artırdı. HFA Performance’ı performansını artırmak isteyen herkese tavsiye ederim.

Ali Kemal Ç.

HFA Performance’yi Adblue Sistemi İptali hizmeti için tercih ettim. Güleryüzlü ve profesyonel bir ekip. Aldığım hizmetten çok memnunum, bundan sonra da tercihim HFA Performance olacak.

Selçuk B.

HFA Performance ekibine göstermiş oldukları ilgi ve misafirperverlik için teşekkür ederim. Aracımı gözüm kapalı emanet ettiğim bir firma.

Cihat Ş.

Arkadaşımın tavsiyesiyle gittiğim HFA Performance, sorduğum bütün sorulara nezaketle ve içtenlikle cevap verdiler. Araç konusunda çok fazla bilgim olmadığından dolayı kendileri bütün sorularımı yanıtladılar. Çalışanları çok kaliteli ve işinde ustalar. Kendilerine buradan da bir kez daha teşekkür ederim.